Hanna - AuPair i Australien

30/9

Publicerad 2014-09-30 14:37:43 i Au Pair,

Hello! 
Måste bara säga... Jösses vad tiden går fort! Jag kom hit i Lördags och nu är det redan Tisdag. Vi har gjort massor så jag hinner inte ha tråkigt. Jag  är så trött på kvällarna så jag  somnar jättetidigt och när jag har rast på dagen somnar jag oftast igen. 
 
Igår och idag har vi varit en liten sväng på stan.
Igår skypade jag med min bästa vän, välbehövligt och mycket trevligt.

Vi åkte idag för att se när bron över murry river skulle åka upp, den gör inte det så ofta och det är tydligen ganska häftigt så vi tänkte göra det idag. När vi kom dit pratade vi med en man som hade hand om det och han sa att det var inställt pga vinden. Det har blåst super mycket idag. Så nästa gång den ska höjas är i December, vi får titta då istället. 
Istället för att se bron åkte vi till McDonalds där barnen lekte. 
Vinden har varit så stark idag! Jag och Charli var ute och gick en sväng med Maisy och det var så blåsigt. Som tur var hade vi solglasögon på oss så vi fick iallafall inte sand eller något i ögonen. 
På kvällen nu har grannen varit här en sväng, hon var trevlig. Hon var nyfiken på svenskan så jag försökte visa henne lite och Charli  (äldsta barnet) blev också jätte intresserad så jag lär nog lära henne lite svenska. Även resten av familjen tror jag nog. 
Alla är så snälla och vanliga här.
Eftersom hela familjen varit förkylda här så har jag också fått det nu. Har ont i halsen och lite hosta. Men vi har varit på apoteket idag så jag ska försöka få ordning på det. 
Nu på kvällen har jag haft ett efterlängtat skypsamtal, och sedan ätit choklad och haft en trevlig kväll med Amanda och Dustin (mamman o pappan). 
 
Lite bilder från idag! 
 
Här under är jag och Charli ute och går... 
 
Maisy var med oss på promenaden, hon är bara valp så jag försöker lära henne lyssna på mig...
 
 
Här är Bell på McDonalds...
 
Chloe på McDonalds...
 
Charli på McDonalds...
 
Dessa tjejer gör mig så glad! :D 

Om

Min profilbild

Hanna

Följ min resa som Au Pair i Australien, Swan Hill i sex månader och sen även resande runt om i landet!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela